160413 - Umeå

Datum 2016-04-13 | Tid 18:29:52
Vad trött jag var imorse, som ni såg igår var jag uppe alldeles för länge med tanke på att väckaren ringde efter 8 nångång. Halv 11 hade jag tid hos Anna på Umeå sports medicine, jag säger det igen: men fördelen med att komma till Umeå var tredje månad är att dom ser så mycket jag själv inte hinner reflektera över. Hon var jättenöjd över mina framsteg och hon hade aldrig trott att jag skulle kunna springa än om så bara en stund vid den här tiden. Väldigt motiverande för mig att höra faktiskt. Nu tyckte hon att istället för att öka på löpningen skulle vi trycka mer på styrkan så jag verkligen stärker upp sätet så att när jag sen kan ta ut mina löpsteg inte överanstränger ena benet pga obalans i styrkan. 
 
Efteråt for jag och papi på biltema och sen lunchade vi på ikea. Vi kom hem vid ca. 3-tiden och sen dess har jag hunnit med att käka middag, redigera lite bilder, läst bloggar, youtube och lite sånt. Jag ska åka till Oskar ikväll också men först måste jag ta en dusch, så det ska jag göra nu och då ska jag använda min nya produkt jag fick med mig från frisören. Det är en "wetsuit" som det heter, tanken är att man ska applicera den i hårets längder och sen schampot uppe i hårbotten sedan skölja ur, då ska den här wetsuiten skydda längderna från att torka ut pga schampot. Spännande att se om den fungerar! 

Från tidigare i veckan då Oskar och jag spelade schack, hade helt glömt hur man spelade så han fick lära upp mig igen och jag hade glömt hur kul det kan vara med schack. Spelade alltid det hos grannen min då vi var små.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0