160419

Datum 2016-04-19 | Tid 21:52:43
Igår körde jag träning här hemma och det blev faktiskt ett av de bättre passen på länge. Jag körde igenom ben/rumpa lite lätt med endast kroppsvikten så jag inte belastar bäckenet för mycket. (Pga skadan) Sedan körde jag lite mage, rehabövningar med gummibandet och lite överkropp. Träningsvärk hela kroppen idag, riktigt skönt. Det är lite hat-kärlek till träningsvärk, det kan göra så förbannat ont men det är skönt att veta att det tar.
 
Idag blev det ännu ett bra träningspass, denna gång på gymmet med Oskar. Jag gick powerwalk 20 minuter, joggade 5 och nervarv i 5, därefter körde jag lite rygg, biceps, triceps och axlar. När vi tränat for vi till Oskar för att få oss något i magen och då hängde jag kvar där fram tills middagen. Ikväll har jag varit hemma och nu är jag precis klar med lite ärenden på datorn, så som mail, räkning och lite ansökningar. Nu: Dags för något litet kvällsmål. Imorgon: Väntar jobb efter 7 sjukt sköna lediga dagar.

Avslutar med lite bilder jag tog med webcameran häromdagen. Gud, tänk när alla inlägg bestod av webb-bilder ha-ha. Glad att det är över, men när det inte finns något annat dug den i krig ;-) Har ni fått en lika bra start på veckan som jag? Jag hoppas det! xoxo
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0