Gbg pt 3 - Liseberg

Datum 2016-07-14 | Tid 18:02:00
Tindras fyllde 13 år under vår vistelse i götet, så på morgonen fick hon paket och lite sång innan vi käkade frukost. När jag vi ätit upp fiade vi i ordning oss asap så vi kunde gå över till Liseberg vid 10 när dom öppnade. Sagt och gjort, vi åkte lisebergbanan det allra första vi gjorde och därefter flumeride, som uppvärmning ;-) 
Pga fint väder och mitt i Juli var kötiderna rätt långa till allting så vi knegade på. Vi åkte balder, kanonen, kållerado, uppswinget, atmosfear och avslutade med helix. För det första: Ingen av oss hade tänkt åka atmosfear förutom pappa, jag pga är så höjdrädd så jag såg framför mig hur jag skulle grina där uppe på toppen men hör och häpna, alla åkte den! Även Tindra, tuffing/ar vi är.
Så kul för jag tog med mig gopro:n och filmade den och man hör hur hysterisk jag är när jag inser att vi ska åka hela vägen ner också ha-ha. För det andra: Kön till helix var säkert en timme lång men det var de nästan värt, den var lika rolig som jag kom ihåg den. Emellan alla åk hann vi med att spela bort lite (mycket) pengar också, men det slutade med att alla fick varsin vinst. Jag vann polly, Tindra vann marabou, pappa vann snickers/twix & Oskar vann ett gossedjur hehe.. 
Vi käkade middag inne på Liseberg då vi var där hela dagen, och äntligen äntligen fick jag min efterlängtade ravioli. Satt som en smäck gjorde den också, så otroligt gott. MUMS :-) Kvällen spenderades på hotellet helt knäckta i fötter samt rygg efter att ha promenerat hela dagen. Vi spelade hjärter sju, finns i sjön osv nere i lobbyn innan vi gick och la oss för natten.

Kommentarer
Postat av: josephine Asplund

En inspirerande blogg och hoppas du får en fin sommarkväll, kram<3

2016-07-14 @ 19:05:44
URL: http://josephineslifee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0