Angående arbetsintervjun

Datum 2016-05-09 | Tid 20:10:49
Kom ni ihåg förra veckan att jag fick ett samtal angående en arbetsintervju? Dom skulle återkomma denna vecka med besked så jag har gått flera dagar och bara undrat hur det gick. Idag ringde dom igen iallafall och gissa vad, jag fick det!! YAY! Dom ville att jag skulle börja utbildningen redan nu på onsdag, jag har lite schema kvar på Burger King men det är mest kvällspass jag har och utbildningen var under dagen så han sa att det var bara att åka iväg därifrån när jag började jobbet. Det kommer nog lösa sig iallafall. Jag är supertaggad på det här och hoppas utbildningen kommer fastna i mitt lilla huvud då det var längesedan man försökte lära sig något nytt så att säga.

Jag förvarnade min chef på BK redan förra veckan angående detta och imorgon ska jag in och prata lite mer med henne, förra veckan var hon positiv och glad för min skull om jag skulle få det vilket gjorde det betydligt lättare att prata med henne när hon tog det så pass positivt :-) Dock bad jag henne att endast sluta schemalägga mig förra veckan om det nu skulle hända att jag fick chansen till utbildningen/jobbet då jag inte alls vet hur mycket timmar jag kommer få osv. Så då kan jag boka pass på BK om jag vill jobba mera. Lite sorgligt när man tänker efter, lite mer än 2 år har jag jobbat där. Har så himla fina kollegor som man skrattar otroligt mycket med på BK men det är inte där jag vill vara resten av livet, med tanke på att det var mitt första riktiga jobb så vill man såklart få lite mer skinn på näsan, erfarenhet och upptäcka något nytt helt enkelt.

Ops såg nu i efterhand att jag glömde berätta vars det är. Det är på en ny butik Elgiganten / phone house som ska öppna i stan :-)

Då jag inte har någon passande bild till detta får ni en bild på Sune. Här låg han när vi skulle äta middag, den här katten alltså, han är en riktig chillare :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0