Summary of the weekend

Datum 2016-05-02 | Tid 19:58:43
Hej! Tänkte dra igenom helgen som precis varit för er lite snabbt. Inlägget blev något längre än tänkt ;-)
 
Fredags: Jag skulle till tandläkaren 08:20, inte varit där på nästan 2 år och har inte längtat för den delen heller, men det gick bra. Efteråt for jag hem igen då jag inte började förrän 11. Jobbade 11-16, hem fort för att ta en dusch innan bowling kl 17 med innebandylaget. Vi blev indelade i lag och jag var med Elin & tIG och vi vann wohoo! He-he. När vi bowlat klara gjorde vi en enkät om säsongen som varit innan vi åkte ner till Il Romanos för middag, riktigt gott! På kvällen efter det kom Oskar hit och vi spelade wii med Tindrisen :-)

Lördags: Vaknade upp hos Oskar, han for och handlade inför kvällen med en kompis medan jag hängde kvar hemma. Käkade därefter frukost och jag fick skjuts hem av honom då jag inte hade någon bil. Planen var att jag skulle fixa mig på en gång meeen.. Fastnade såklart framför youtube och lite sådant "ops". När jag var fixad och klar åkte jag till Oskar för att käka middag med ett gäng, vi åt oxfilé så man kan inte klaga. Framåt kvällen blev det lite dryckesspel innan vi åkte in till Allstar, var mycket folk ute men dock inte många man kände så vid 01-tiden gick jag och Oskar hem. Kallt som f*n, men taxin hade lika lång väntetid som prommisen hem så. Innan vi gick och la oss käkade vi kladdkaka som vi egentligen hade tänkt käka till efterrätt men som inte fick plats i magen just då, och det var såå gott!
 
Söndags: Inte många knop gjorda. Både jag och Oskar har mått bättre när vi vakna om vi säger så he-he. Vi tog oss upp och gjorde våfflor till frukost/lunch och efter det blev båda mycket piggare. När vi väl fått något i magen mådde vi båda nästan bra, 90% kanske. Vi käkade middag med min familia och nötte serier innan vi gick och la oss. En vanligt dagen-efter dag med andra ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0