161128

Datum 2016-11-28 | Tid 15:46:48

Från igår när jag tog en lunch/fika med Byllan:

Hade lika trevligt som alltid! Blev mycket snack & skratt, samt hann vi gå en snabbis på stan innan hemfärd :-) Idag då? Måndag & jag jobbar 9-19, tänker alldeles gå och köpa lite käk innan ytterligare lite kneg väntar :-) Bilden nedanför 08:45 imorse.


161127

Datum 2016-11-27 | Tid 00:40:59
Hej hallå, sen sist vi hördes har jag hunnit med att spela två matcher blandannat. Där vi även vann båda, riktigt skönt måste jag säga :-) Igår var det black friday också, shoppade ni loss? Jag själv jobbade hela dagen men inte mig emot, sista jag behöver är att spontant spendera pengar he-he ;-) När jag kom hem häromkvällen tyckte jag att huset såg så mysigt ut så jag var tvungen att ta kort på det. Annars är det lite andra snapshots från senaste veckan, snapchat bilder + en bild från dagens match. Måste bara säga att tiden går läskigt fort, det var nyss Oktober och snart är vi inne i December, sjukt. Det betyder snart jul, dags att börja inhandla julklapparna känner jag. Har ni gjort det än? Nä nu ska jag sova, xoxoGK

Datum 2016-11-17 | Tid 00:20:38
Bild från i lördags direkt efter matchen mot Ersboda som för övrigt blev en förlust 9-5, men på hemmaplan ska vi ta dom! :-)
 

161117

Datum 2016-11-17 | Tid 00:18:31
Hej! Allt bra? Med mig är det helt OK. Jag tänkte att jag inte ville ha min blogg öppen medan jag donade på med designen men kände att nu får det duga. Är inte helt nöjd men får inte till det, blir tokig haha! Så nu tänker jag öppna upp den och skriva lite rent allmänt about life. Som vanligt.

Här är några random pics från vår träning i måndags.
Fick sitta på sidan om både då och idag, idag körde jag dock lite styrka på sidan. Efter vår match mot Ersboda i lördags har jag haft ont/känning i ljumsken och insida lår, aldrig haft så pass ont så här länge så jag vilar tills det lagt sig helt (vilket jag hoppas är imorgon) Högst oklart vad jag gjort för att få det så kraftigt denna gång.. :/ Men så har min skada varit hela tiden, ett stort mysterium så det är väl bara att vänta ut det i guess och bättra mig angående rehaben :-) 
 

161102

Datum 2016-11-02 | Tid 13:18:00

Jahapp då var vi inne i November, lämpligt nog föll första snön här i Örnsköldsvik igår. Bortsett från det färgade och klippte jag håret igår. Bort med ombren och ca 1dm slitna toppar bort, riktigt fräscht! Dock väldigt ovan färgen men det vänjer jag mig nog med. Hann även med att jobba och på kvällen var jag hos Elin på en Mary-Kay träff vilket var mysigt :-) Före/efter bild på håret här nedanför.

 

Idag tog jag en sovmorgon till strax innan 11 he-he.. och just nu sitter jag på ett fik i stan med dessa goa brudar :-)

 

RSS 2.0