31 augusti

Datum 2012-08-31 | Tid 15:22:47

Får bli en 3 år gammal bild på mig och tIG!

Okej nu har jag haft samma ursäkt till dålig uppdatering många gånger = det är sommarlov. Men nu är det inte sommarlov längre och ändå är min uppdatering värdelös hehe. Skärpning nu!! Finner det inte lika roligt att bara skriva om vad jag gjort under dagarna, nog för det är kul sen för mig att kunna kolla tillbaka. Så lär väl bli det och lite annat. 

Hur som helst, denna vecka har jag haft skola, varit till naprapaten, tränat lite och umgåtts med pojkvännen. Efter middagen ska jag följa med pappsen till Umeå då det är innebandycup där, så ska kolla lite matcher osv! Sen förhoppningsvis få sova med min favorit inatt. 

♫ Yolanda Adams - I believe

Datum 2012-08-26 | Tid 20:55:00

Alltid lika uppmuntrande låt. Oavsett vilket humör man är på, den går verkligen inte att tröttna på. Man får verkligen känslan "I believe I can" vad det än gäller, hehe. Dock är det så himla dåligt att den inte finns på spotify!!
 
 

'

Datum 2012-08-26 | Tid 14:54:45

People say that many things in life never last. But the truth is, you never lose these things till you let them. Life is about making choices: Hanging on, holding back and letting go. Things do last. But only if you and the people involved make the choice to make it so.

♫ I've walked the longest road, so don't fail me now, feet don't fail me now. I've never got this close, so don't fail me now, feet don't fail me now.

Datum 2012-08-24 | Tid 15:51:48

 Melanie Amaro - Don't fail me now
 

Veckan som gått..

Datum 2012-08-21 | Tid 22:36:55

Bild sen senaste fotograferingen med Elin, blogg.se har som vanligt usel kvalla.

...Så har jag hunnit med att myst med pojkvännen, gått några besök till naprapten, jobbat på magnus uggla konserten som var här i Övik, myst lite till, gått på stan, pressat na jävulskt då solen väl kom fram, varit med Ebbis på nyänget, och tro det eller ej!! Kört moppe, haha!! Gjort lite försök till att träna, men icke! Ja det är väl ungefär det. Inte något speciellt direkt. Bara slappat och mått bra dem sista dagarna av sommarlovet! 

Nu så är man tillbaka till skolan, huvva vad den här sommaren gick fort!! Än fast jag har sovmorgon till 10 imorgon ska jag alldeles strax bädda ner mig. Puss på er!

Svar på kommentar

Datum 2012-08-21 | Tid 15:55:54
Bloggen har inte varit prio ett de senaste dagarna. Kan rabbla upp lite vad jag gjort i ett inlägg sedan, eller får se. Hur som helst, såg att jag fått två kommentarer!


Svar: Skorna kommer ifrån dinsko! Mucho fina. :-) Alltså dessa skor ↓

Godnatt daaaaa

Datum 2012-08-14 | Tid 22:44:58
 
Hah, åååh, söt pojkvän man har som skrivit detta på ens dator när man själv var nere! Är med honom nu som ni säkert förstår och vi ska nog slå på någon rulle nu och sedan dags att lägga oss! Ska till napraten imorgon vid elva så ingen ordentlig sovmorgon imorgon inte, puss!

Fjortonde augusti

Datum 2012-08-14 | Tid 16:24:19

Här är lite fler bilder sen vi var på skuleberget

Igår for jag till
favoriten och sov där, for hem vid kvart över elva idag eftersom han hade träning vid 12. Hann bara hem i någon timme innan jag och mami for till en bekant till henne som jobbar med mary kay produkter, riktigt trevligt var det faktiskt :-) Så vi köpte lite produkter för ansiktet osv. Kan visa det senare då vi får hem det! Nu inväntar jag middagen innan det blir ett försök till att träna fotboll!

Löparknä

Datum 2012-08-13 | Tid 15:14:48Nu är det såhär
att jag har råkat ut för löparknä, på vänster ben. Vilket är en vanlig idrottsskada. Det gör ont vid sidan av knäskålen när jag springer, har haft känt av det i en vecka typ. Men igår gjorde det ondare än vanligt, pratade med min tränare och han trodde det var löparknä, sökte om det på internet och allting stämmer så det är nog det. Nu kan jag inte gå vanligt utan att det gör ont!! Blir galen. Någon som haft löparknä och har tips på några bra övningar?? Hjälp. Vill ju träna, men ikväll blir det cykling istället. Ska även till en naprapat på onsdag! Ja bra, då vet ni. Hjälp mig nu haha. 

Elfte augusti

Datum 2012-08-11 | Tid 23:41:47Idag har jag varit
på rövarbyn med familjen och pojkvännen. Sedan åkte vi även liften upp för skuleberget endast för utsiktens skull! Därefter for vi hemåt och sen dess har vi bara sett på tv, dator, och myst! Nu ska jag och älsklingen slå på någon bra rulle med lite gotta till! Han ska även sova här, så nu ska jag ta och mysa ner mig med honom i soffan, puss på er!

Can I hold you? Can I hold you close?

Datum 2012-08-11 | Tid 00:44:56

† New in, shoes.

Datum 2012-08-10 | Tid 18:54:00

Nionde augusti

Datum 2012-08-09 | Tid 18:06:58


Fick bilderna som jag och Elin fotade förra veckan igår, så igår kikade jag igenom dem samt träning. Idag var det tänkt att vi skulle ha fotbollsmatch, men pga. regnet blev den inställd. Jag som var så taggad!! Istället åker jag iväg på ib träning alldeles strax. Puss.

Sjätte augusti

Datum 2012-08-06 | Tid 12:06:35


Iförrgår grillade vi som sagt med några, riktigt trevligt. Sen for jag och Oskar hem till mig och sov, mys! Igår så umgicks jag med Oskar tills det var dags för honom att bege sig hemåt runt 14-tiden. Senare på eftermiddagen blev det träning och därefter prommis och lite filmtittande! Nu ska jag åka ut till stugan med mami, papi, Tindra och hennes kompis. Sen ikväll blir det träning igen! :-)

1-4 augusti

Datum 2012-08-04 | Tid 18:12:13


Hallå där!
I onsdags och torsdags hade jag fotbollsmatch, en vinst och en förlust. Har även hunnit med att gå på stan med Emelie & Ebba, käka lunch med Ebba & Oskar, och lite trevliga saker. Igår fotade jag mig med Elin, väldigt kul då det var längesedan vi gjorde något! Sen for jag till älskling och myste med hsm innan vi la oss. Nu ska jag alldeles strax grilla med några vänner, ska försöka uppdatera bättre!

♫ If I'm louder , would you see me? Would you lay down in my arms and rescue me?

Datum 2012-08-01 | Tid 13:38:51
 

RSS 2.0