Tjugonionde december

Datum 2013-12-29 | Tid 17:54:03
Sorry för låg update men har varit mycket nu runt jul så har inte prioriterat bloggningen riktigt. Hade en väldigt mysig julafton tillsammans med familjen + farbor & farmor. Vi fikade, kolla kalle anka, åt god mat, spelade lite wii, väntade ivrigt på tomten och sen fick vi våra julklappar! Är jätte nöjd =) Kanske visar lite senare vad jag fick. Sen julafton har jag även hunnit med att dra en utgång med fina vänner!

Fisken har äntligen kommit hem så vi förfestade hemma hos JB innan vi drog oss utåt. Kanke har några bilder från kvällen jag kan visa senare, sen har vi firat lite jul hemma hos farmor med en del av släkten, firat pappas födelsedag som var igår så då blev det ännu mer fika. Kommer rulla fram innan detta året har tagit slut alltså, ha-ha. Har såklart också hunnit pussa på min fina pojkvän och igår blev det lite catch up med tIG! Har helt enkelt haft ett par toppen dagar.
 

Dan före dopparedan

Datum 2013-12-24 | Tid 00:15:00
Här är två bilder. Den ena på de julklappar jag tänkt ge bort i år, dock fattas de två som jag redan gett till Oskar =) Sen en bild på hur våran gran ser ut. Det var så mörkt när jag tog den bilden därför blev den så himla "brusig" Kanske fixar en bättre imorgon! Ikväll bakade jag och Tindra kakor och sedan har hela kvällen spenderas framför tvn på uppesittarkväll med la familia. Så himla tråkigt att det inte blir en lika vit julafton som det brukar vara med snötäcke så man kan åka skoter osv. Man får bara hålla tummarna att det sker ett mirakel under natten. Nu tänkte jag ta gå och lägga mig. Sovgott hörrni! Puss.
 

Kattisar

Datum 2013-12-23 | Tid 18:26:49
Här är två av de tre kattungarna vi har. Den tredje är rätt lik den röda fast lite mörkare bara =) Tänkte jag kunde slänga upp en bild på de små sötisarna! Ska julbaka med Tindra nu men efter det dyker det upp fler bilder och text här! Så kika in igen lite senare.
 

Kattungar

Datum 2013-12-17 | Tid 16:42:13
Just det ja, vår katt har förresten precis nyligen fått kattungar ännu en gång. Om någon skulle råka vara intresserad av en röd hankatt så tveka inte på att höra av er!
          
 
 

Long time no see

Datum 2013-12-13 | Tid 18:41:05
Nä hörrni nu var det längesen jag skrev något här. Ska bättra mig nu, for real. Såhär som på bilden såg det ut tidigare i veckan, innan all värme och regn kom. Så jag hoppas snön kommer nu igen snart, ingen riktig jul eller december utan snö! Påtal om något annat så ska jag även försöka bli bättre på att ha med mig kameran mer, den tar 1000 gånger bättre bilder än vad min toadoppade iphone4 gör, vilket inte är så konstigt heller. 
 
Nu är det äntligen helg! Har börjat gå på lernia nu, så är tvungen att kliva upp tidigt på morgonen nu igen, så nu längtar jag efter helgen lite extra mycket som jag gjorde under gymnasiet. Planerna än så länge för helgen är att jag ska till Oskar ikväll och sova där, fotbollsträning imorgon och innebandymatch på söndag! Sen får vi väl se om det blir något mer också =) 
 
Har för övrigt också börjat att köpa julklappar. Tänker alltid att nu detta år ska jag börja i tid, och börjar fundera redan i November men slutar ändå alltid upp i sista sekunden hehe.. Samtidigt som det är kul att köpa julklappar så är det så förbannat svårt att komma på vad man ska ge till vissa.. Än så länge har jag bara köpt till två, varav att jag har tre kvar att köpa åt. Får fundera under helgen och ta en sväng på stan nästa vecka. 
 
 
 

Heaven dances

Datum 2013-12-06 | Tid 17:06:28
Var inne på Ellen Degeneres youtube sida och kollade på lite klipp och hittade dessa två. Det är på en mamma och hennes 3-åriga dotter som dansar ihop. Hennes dotter hade sett hon dansa och snappade bara upp dansen och började dansa med. Så jäkla sött!

"Bott och jobbat i Sverige i tio år – får inte stanna"

Datum 2013-12-02 | Tid 14:18:49
Jag blir så arg när jag läser sånt här, klicka här för att läsa artikelnJag förstår inte varför vi hela tiden ska hålla på att utvisa de personer som inte har gjort ett fel, inte ETT enda. Dem har flytt till Sverige i hopp om ett bättre liv, vilket de även får.. I några år innan dem blir utvisade. Istället kan vi väl utvisa dem som faktiskt gör något fel, t.ex. våldtäkt, brott osv. Nä då går man istället fri och fälls inte ens för det man har gjort. Man blir bara allt mer och mer besviken på hur systemet faktiskt fungerar här i Sverige, än fast vi är ett bra land med fred och så, så tycker jag ändå att vi borde ha kommit längre än att släppa våldtäktsmän fria och utvisa de som inte har gjort någon skada alls.

"Han lurar flickvän att han varit otrogen - då erkänner hon otrohet"

Datum 2013-12-01 | Tid 15:47:00
Haha alltså åh herregud
 

RSS 2.0