Tjugofjärde april

Datum 2014-04-24 | Tid 22:00:12
Hej! Ännu en gång. Den senaste veckan har det blivit lite av allt möjligt. Har hunnit varit med Oskar på en av deras släktmiddagar, kickat lite boll har jag gjort, jobbat, besökt farmor, myst med Oskar, gått på stan och träffat Nyllet. That's pretty much it.
 
Här nedanför kommer lite snapshots från denna vecka när jag och Tindra i tisdags besökte farmor och fick både fika och middag där. Bästa lille farmor :) Även lite bilder från min pw/löprunda jag tog igår. Just det ja, har även fått uppleva att bli bogserad då våran bil tog när jag var påväg hem från farmor, hahah ojoj alltså.
 
 

Sextonde april

Datum 2014-04-16 | Tid 21:41:47
Den senaste veckan har det blivit en del jobb. Jag jobbade i lördags, måndags, tisdags och idag! Ska även jobba imorgon och på lördag. Idag tror jag hela Övik beslutat sig för att åka till burger king för att äta, herreguuud vad folk det var hela dagen idag! Har även hunnit kicka lite fotboll däremellan. Tidigare ikväll ringde nog en av de envisaste säljarna jag stött på. Oh god alltså, tro vi höll på i 10 minuter. Jag är på tok för töntig för att bara kunna lägga på när jag väl svarat. Nu ska jag ta mig någon knäckemacka och mysa ner mig i soffan.
Xoxo until next time.

För exakt ett år sedan såg det ut så här hemma hos oss
 

Poolhäng i Cypern

Datum 2014-04-10 | Tid 18:24:49
 

Tionde april

Datum 2014-04-10 | Tid 18:04:33
Blev hembjuden till min sköna böna Evelina tidigare idag på lite frukt, prat och mys. Hon hämtade mig så var där vid 12 och fick skjuts hem vid halv 4 för hon skulle iväg på jobb. Hade även med mig min lilla maskin som smälter choklad och den fungerar alldeles utmärkt. Det är så underskattat att bara umgås och prata. Jag är glad som har en vän som man kan prata med om allt mellan himmel och jord =)
 
 
 

Chokladfondue

Datum 2014-04-09 | Tid 16:04:02
Åkte ner på stan en sväng idag med mamma och fick med mig denna chokladfondue hem. Man kopplar bara in den i ett vanligt eluttag sen finns det ett läge för att smälta chokladen och ett läge för att hålla den varm. Det följde även med 10 små gafflar, 10 spett och en spatel/kniv. Allting i plast :) Längtar redan tills jag får inviga den he-he. Det var även 60% rabatt, så den gick på bara 99kr, kap!
 
 

New in

Datum 2014-04-02 | Tid 18:15:53
Var ner på stan en snabbis idag med mamma och köpte med mig linnet här nedanför som jag kikade på förra veckan. Fick även med mig en bikini men visar den nån annan gång. Passar även på att visa mina nya solbrillor som kom med posten förra veckan. Det syns inte så bra men det är ett par regnbågsfärgade, ett par orange/röda och ett par blåa. Välbehövligt!! Mina förra är alldeles repiga så man knappt ser i dom.
 

RSS 2.0