Augusti 29'e

Datum 2014-08-29 | Tid 11:51:42
I måndags gick jag och Eve runt höglandssjön, riktigt skönt faktiskt. Efteråt gick vi hem till henne och bakade ihop en supergod kladdkaka som vi åt med en massa goda tillbehör. Vilket ni ser på bilden här ovanför. I måndags och tisdags blev det fotbollsträning. Hann även med att träffa min fina där emellan. I onsdags jobbade jag 17-24 och igår 12-21. Idag väntar ännu ett arbetspass 16-24. Har inga planer innan dess så ska hålla på att fixa med lite saker här hemma, eventuellt klippa gräset!
 

Hej hallå

Datum 2014-08-16 | Tid 18:57:00
Förra helgen blev det utgång med ett gäng sköna brudar. Det var Ebba som hade styrt upp det som en liten avskedsfest då hon flyttar till Uppsala nu i Augusti :( Tråkigt, men önskar henne all lycka till där nere!! Vi for på en hemmafest i dekarsön innan jag, Ebba & Nyllet fick skjuts in till stan vid 1 av tIGen där vi strosade runt tills klockan slog 2-3 nånting.

 
Tidigare i veckan så for jag, mamma och Tindra ner på stan då hon behöve lite nya skolsaker. Vi tog en fika på port9 innan vi tog oss an stan. Jag fick med mig en tröja hem, men den visar jag i något annat inlägg!
 
 

Älskling

Datum 2014-08-16 | Tid 18:40:29
 

Ta inte slut sommar

Datum 2014-08-05 | Tid 23:34:11
Idag for jag, mami & Tindra upp till vår stuga där vi hade det mysigt. Kan lova att det blev en hel del bad när det är såhär varmt som det är ute. När vi for visade bilen 32 grader utomhus, inte illa pinkat! Mamma gjorde även scones på grillen så vi satt på bryggan och fikade =) Nu på kvällen blev det fotbollsträning där jag tyvärr lyckades slita upp min sträckning i ljumsken.. Bara att hålla tummarna för att det ska läka ihop snabbare än en månad denna gång. Lite pics från dagen bjussar jag på också.
 

Helgen

Datum 2014-08-05 | Tid 18:24:26
I helgen blev de jobb, jobb & jobb. Hade kvällsstängning hela helgen. Men förutom de så hann jag på fredag med att hänga lite på stan med käre tIG, alltid lika roligt att träffa henne! =) Fick med mig en bodybutter & duschtvål ifrån "the body shop" med doften av persika, luktar drömmigt! Bild ifrån vår fika & en bild på min outfit ehe.
I lördags började dagen med fotbollsmatch där det tyvärr blev en sur förlust.. Direkt efteråt for jag hem och käkade lite snabbt innan jag for ner till jobbet. Spenderade natten hos mitt hjärta och på söndagen satt vi bara inne och kollade på himym tills båda skulle iväg. 

Leksand

Datum 2014-08-04 | Tid 15:23:55
Nu blev bilderna pyttesmå men ides inte lägga upp dom en & en. Hur som helst så förra veckan 24-27 Juli for vi familjen ner till Leksand för att än en gång besöka Leksand Sommarland som så många gånger förr. Var alltid där när jag var yngre och det var några år sen sist! Träffade världens minsta och sötaste lilla får, badade, åt glass, drack snowslash ur en palm, åt god mat och hade det allmänt bra med la familia =) 
 

RSS 2.0