31:a December

Datum 2014-12-31 | Tid 19:12:54
På annandagen jobbade jag till 16 och direkt när jag slutat for jag och pappa till husum hem till farmor och mötte upp resten av familjen samt en del av släkten. Dom hade hunnit fika så jag gjorde det lite snabbt innan vi åt middag. Hann även med att fika en gång till innan det blev hemfärd. Superkul att träffa släkten lite då vi inte träffas allt för ofta, så det var trevligt :) Hittade även det här foto som ni kan se på bilden nedanför. Jag som liten, sittandes i farmors gunga skitlycklig. Äkta smile! Älskade att gunga när jag var liten, det var bland de bästa som fanns, kunde sitta och gunga hur länge som helst haha.

Annars så är det nyår idag och jag har fixat mig färdigt och ska strax bege mig till kvällens festligheter. Hoppas ni alla får en fin kväll och ett BRA 2015! Hadeee.
 

Christmas eve

Datum 2014-12-31 | Tid 13:47:27
Började julafton med att kliva upp runt 10-11, öppnade paketen som låg i julstrumpan och sen gröt till frukost. Gick upp och fixade mig, dvs sminka mig, klä mig och fixa till håret lite innan jag åkte till Oskar där vi umgicks en timme, bytte paket och hade det allmänt trevligt. For hem runt 2-tiden då farmor och Lars skulle komma så då blev det gofika följt av Kalle Anka. Åt julbord i princip direkt efter kalle och sedan som vanligt blir det nån timme där vi bara umgås, kollar på tv osv innan tomten kommer och delar ut paketen.

Allt som allt hade jag en jättemysig julafton. Fick umgås med nära och kära, få fina julklappar och fick glada reaktioner på de klappar jag gav. Det är nästan bättre att se hur glad personer kan bli när dom får något dom verkligen vill ha. Julen handlar som de flesta säger inte om att ge och få saker utan om att få umgås med de som man bryr sig om, även om julklappar är en bonus på det hela. Skänker även en tanke till de som inte har möjlighet att fira julen på samma sätt som vi med klappar, umgås med hela familjen/släkten, äta till vi blir proppmätt, ha tak överhuvudet och en säng att sova i. xoxo
 
 

Senaste veckorna

Datum 2014-12-24 | Tid 01:19:47
Ett gäng bilder från de senaste veckorna. Har hunnit med att äta god mat på il romanos, tränat fotboll, dekorerat pepparkakshus, både tränat och haft matcher i innebandy, en tripp till Skellefteå med innebandylaget för bortamatch, slagit in julklappar, fikat efter träningar, fått julklappar på innebandyn där vi alla skulle köpa varsin julklapp för 20kr som vi sedan delade ut. + lite till. 

Ikväll blev det jobb 16-20 och därefter uppesittarkväll med pappa och Tindra. Ännu ett år utan vinst, väntar fortfarande på dagen jag ska vinna på det där förbannade lotterna. Nu är det jul?!? Tiden har gått sjukt fort och jag bör gå och lägga mig istället för att sitta här. På återseende. xoxo
 

Hej hopp

Datum 2014-12-10 | Tid 23:22:13
Jag läser väldigt många mamma/pappabloggar, om deras liv under graviditeten samt deras liv när de har fött. Och alltså åh, jag tycker bebisar är så himla mysiga och ibland är jag sugen på att ha en egen liten bebis, men inte nu. Är inte alls redo att "uppoffra" mitt liv gällande fotbollen och innebandyn ännu, verkligen inte, men om några år så. Jag längtar faktiskt tills den dagen jag känner att "Nä, nu är jag redo för att skaffa barn" och sedan just do it. Tänk att den dagen kommer också. Då man vill ha barn. Känns så himla långt borta. Baby me på bilden bara därför.

 
Hur som helst. Hoppas ni alla mår bra trots kylan som kommit (här uppe i Norrland iaf) Inatt hade det regnat och fryst så hade varit sjukt mycket olyckor imorse läste jag. Kör försiktigt gott folk!! Min vecka har sett ut som så innebandyträningar, fotbollträning, jobb igår, jobb idag och jobb imorgon + fredag. Imorgon jobbar jag 11-19, inte alls taggad för att hinna med både stressen vid lunch och middagen + att det är hockey = ännu mer folk. Oh god. Men tiden brukar gå fort när man har fullt upp. Ska gå och lägga mig nu, godnatt och sovgott hörrni. Lovar för 10000:e gången att bättra min uppdatering. Kan visa er den fina tårtan Hanna i vårat innebandylag bjöd på förrförra helgen :)

 
 
 
 
1a December

Datum 2014-12-01 | Tid 23:33:36
Och så var det bara en månad kvar tills 2015. Inledde December månad med att jobba ett 11-17 pass innan det blev innebandyträning nu på kvällen. Har kikat klart på paradise hotel nu och funderar lite över vad jag ska köpa för julklappar i år. Som vanligt tänkte jag börja i tid men har än så länge bara hunnit med en = 5-6 stycken kvar. 

Morgondagens planer är att hinna med att kanske åka ner en sväng på stan, facetime med mina babes som är i Australien(!!) kommer bli skoj att prata med dom igen sen ska jag också träffa Oskar och sen får jag se om jag hinner med att  träna en sväng också. We'll see. Annars så tänkte jag gå och lägga mig nu, läsa lite innan jag ska sova. Sleep tight. xx
 

RSS 2.0