Tjugoandra juli

Datum 2014-07-22 | Tid 18:20:25
Har hunnit med lite party på sistone, spelat minigolf & ätit mjukglass med min fina, tränat, shoppat lite, fiska, jobbat och badat/sola. På bilden på nedre raden som är näst längst ut, den dressen köpte jag för endast 150:- då den var på rea, så värt!! Som en tunn kortbent/kortärmad onepiece. Kom hem från jobbet bara för 1h sedan och laddar just nu upp för fotbollsträning. Kommer bli grisigt att träna i denna värme, så får hålla tummarna för ett lätt pass he-he. 
 

Turkiet mobilbilder del 2

Datum 2014-07-15 | Tid 15:12:28
Mitt hjärta med hans älskade söta lilla hatt haha & selfie i badrummeeet

Haha älskar denna bild, ser verkligen ut som en liten cirkusapa

Stek på stranden
En del av maten vi åt på en av restaurangerna som fanns på hotellet & en vovvis vi såg utanför hotellet
Tröttisen
 
 

Turkiet mobilbilder del 1

Datum 2014-07-07 | Tid 17:45:13
Vårat flyg till Turkiet blev försentat 2h så vi for 2h senare än tänkt och var framme i god tid innan flyget skulle gå. Efter att ha gått igenom säkerhetskontroll  & tax free så kände jag och Oskar att vi ville äta något vilket blev dessa sjuuuukt goda strips! Börjar med att lägga upp alla bilder jag tog med mobilen så kommer systembilderna senare. 
Efter en bussfärd från flygplatsen till hotellet som kändes oändlig så var vi äntligen framme, och då var klockan ca halv 6 på morgonen.. Så det blev inte mycket sömn första natten. Tog en bild i lobbyn lite snabbt och dagen efter blev vi bjudna på cocktails vid poolen.

Blev en del selfies med min finaste ♥

Längst ner på hotellet fanns det ett "game center" där vi spenderade en kväll med lite spel och även bowling. Än fast banan och det var svårare än vanlig bowling här hemma så var det kul!
Ännu mer selfies

Blev en hel del tid vid poolen också lite senare på dagen då det var svalare. Andra bilden är en suddig bild på lite mat och vattenmelon-skapelser

En kväll spenderade vi åt till att åka in till "gamla stan" i Side där det blev en del shopping
 
 
 

5 Juli

Datum 2014-07-05 | Tid 22:36:08
Sitter här i morgonrocken nyduschad just nu och ska strax klä på mig och åka till min fina. Idag har det varit jobb 12-21, så inte blev nå det sol för mig icke. Samma visa imorgon igen. Får ta igen det nästa vecka förhoppningsvis! 
 
I torsdags blev det en sväng på stan med tig och Byllan! Riktigt trevligt då det var längesen vi tre gjorde något. Vi slutade upp på waynes, såklart. =) Har hunnit träffat Nyllet några gånger i veckan också, igår köpte vi present till tig som fyllde hela 20 år igår!! (Grattis grattis i efterskott♥ ps. bilderna är finast) Nä dags för mig att börja röra på mig innan klockan tickar iväg. Eft
 

RSS 2.0