Halloooj!

Datum 2014-05-27 | Tid 22:52:32
Here we go. Det var ett tag sen! På senaste tiden har mina dagar bestått av: Jobb, träna, äta, sova, mysa med Oskar, jobb, gymma, äta, sova osvosv. Idag började jag dagen med en PW på 40min innan frukosten. Vid 1 åkte jag in till gymmet och körde först mage sen intervaller 70/30, 6x3. Nåågot slut jag var efteråt, men sjukt skönt! I helgen var det ju morsdag så blev självklart lite firande och tårta där, hade även fotbollsmatch där vi vann. 3:e raka vinsten, håller tummarna att det fortsätter likadant. A juste, har även träffat Calle aka. fisken som kommit hem från USA! Fikade med han, Ebba & Emelie förra veckan, vilket var väldigt trevligt =)

Pics från senaste veckan. Checka mina nya tights, loooove them
 
 

Trettonde maj

Datum 2014-05-13 | Tid 17:38:03
I helgen hade vi seriepremiär och debut i division 2 som även blev en vinst med 4-3! Riktigt kul, än fast det blev 3 straffar (!!) i matchen, 2 till dom och 1 till oss. Hur som helst fick vi 3p med oss :) Annars jobbade jag bara i helgen och umgicks med Oskar.
 
Idag är jag inne på dag nr2 som sjukling. Det var längesen jag var sjuk, men natten till måndagen kände febern för att hoppa på mig. Så igår hade jag feber, halsont, ont i öronen och huvudvärk. Idag är det allt utom feber, så håller tummarna på att viruset bara gör en snabbvisit. Hatar verkligen att vara sjuk, jag blir så himla sjuk så känns som jag är mer död än levande hah..

2 bilder ifrån Cypern, skulle inte vara fel att vara där nu
 

Åttonde maj

Datum 2014-05-08 | Tid 22:00:01
Bortsett från att ha tränat och jobbat idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Skulle egentligen träffa Oskar men den stackarn har fått feber :( Märkte även precis nyss att jag i slutet på april köpte ett par bikinitrosor i fel storlek. Hade ett par redan, men skulle köpa storleken mindre, testade dom och allting men såg NU att jag köpt exakt samma storlek som jag har???? Så ska se om det finns någon möjligthet till att byta dom imorgon. Håller tummarna! Idag är det även "endast" 4 månader kvar tills jag fyller år, woho.

Längesen några webb-selfies syndes till här i bloggen så idag avslutar jag med det!
 
 

Träning

Datum 2014-05-08 | Tid 21:47:52
Hej på er! Idag jobbade jag 11-14, ett kort pass, rätt skönt faktiskt. Efter det hann jag med att åka till gymmet och träna lite. Såhär såg det ut:
 
• Split squats 7st med 9kgs hantlar
• Benlyft i "maskin" 10st
• Benlyft på bänk 10st
 
Körde det här ett varv, sen vila jag 30-60 sekunder innan jag körde igen. Sammanlagt 4 varv. Sen gjorde jag samma sak fast med andra övningar och då blev det:
 
• Squats i maskin, 20kg, 10st.
• Kissande hunden 20st/ben
• Situps med viktskiva 10kg. Första 2 set, och russian twist med vikt de sista 2 seten :)
 
 

Sjätte maj

Datum 2014-05-06 | Tid 15:40:04
Sista april har passerat och maj månad har kommit. Sista april spenderades hos min fina som hade fest. Hade väldigt kul, men det slutade väl kanske inte som önskat, men vad gör det. Det gör det nästan aldrig ändå så :) I lördags beslutade jag mig för att gymma och det blev ben och herrejäklar vad träningsvärk jag fått sen de. Tredje dagen jag har träningsvärk nu, igår och iförrgår kunde jag knappt gå, gött. Ikväll blir det lite jobb! Den här veckan kommer bli bra känner jag på mig. Seriepremiär på lördag, lääängtar.
 

RSS 2.0