Upgrade

Datum 2014-11-30 | Tid 20:49:21
Efter 3 år tillsammans går vi skilda vägar, och det är inte mig och Oskar jag pratar om ;) Min kära iphone 4 har nu gjort sitt efter att ha varit med om toadopp, nertappad överallt, sönder låsknapp, wifi som inte kan ansluta osvosv. Men trots allt så har inte skärmen spruckit en enda gång! Kände iallafall att det var dags att uppgradera mig och jag valde en iphone 6. Än så länge är jag supernöjd med den :) Får hoppas den håller lika länge som min 4a och tål att bli nertappad då jag är en klant av mig.

Personalfest

Datum 2014-11-28 | Tid 15:30:12
Ja hej det var ett tag sedan. Förra helgen på lördagen så rockade vi från Burger King personalfest. Efter lite förkrök for jag Oliver, Josef & Emelie till själevad där vi hade hyrt kanotcentralen. Skoj och ovanligt att se alla i finkläder istället för våra fula arbetskläder for once. Vi körde lite lekar som Linnea och Marianne hade styrt upp så bra så. For in till krogen vid halv 12, träffade gött folk, b.la Ebbisen som var hemma över helgen vilket var sjukt kul!! Landade i sängen halv 4. BRA kväll det.
 

Some news

Datum 2014-11-16 | Tid 23:07:04
Lite saker jag fick med mig hem från stan i veckan. Tre stycken scrunchies som det kallas och två par mysiga sockar. Även inhandlat en ny mascara, jag använder "Clump Defy" från maxfactor, testade en ny innan denna men jag faller alltid tillbaka på den här då jag inte hittat någon annan som jag gillar lika mycket. Har inget mer att säga right now, så vi hörs när vi hörs. xoxo
 
 

Glamdeals

Datum 2014-11-13 | Tid 09:50:14
Detta inlägg skulle egentligen upp igår, varav de lite halvtaskiga bilderna som jag tog då det redan hade hunnit blivit mörkt ute. Fickhem det här i veckan iaf! Tandblekningskit från BrilliantSmile och ett set med sminkborstar. Beställde det från hemsidan glamdeals, där dom varje månad erbjuder minst 5 nya skönhetserbjudanden till marknadens bästa pris. Sounds good huh?
Tandblekningen skulle egentligen gått på 499kr men fick det för 199kr. Sminkborstarna skulle gått på 799kr men fick dom för 249kr. Värt att kika in på sidan iaf! Klicka på bilderna så kommer ni till produkterna och hemsidan. 
 

November 7'e

Datum 2014-11-07 | Tid 16:29:45
Dras fortfarande med min förkylning som ändrar sig dag efter dag. Ena dagen är det i halsen, sen i näsan, öronen osv. Äntligen fredag igen, GÖTT. Tänker bara mysa med min finaste ikväll framför bra tv och lite gotta. Imorgon är det match, så hoppas verkligen jag slipper att näsan rinner imorgon. Jobbar även imorgon 17-23 och på söndag 10-17. Håller alla tummar och tår för att jag ska bli kvitt min förkylning. Annars då? Känns som många är förkylda nu när vintern kommer. Har varit en sväng på stan idag också, vad jag fick med mig tar vi i ett annat inlägg!   

We see you soon ♥

Datum 2014-11-04 | Tid 23:22:45
Att säga hejdå är fan varken kul eller lätt. Jag har fått sagt hejdå till två av mina bästa vänner de två senaste kvällarna. Precis som jag nämnde i tidigare inlägg så ska dom ju till Australien, så jääkla kul för dom!! Önskar jag också bara kunde släppa allting och åka iväg. Jag har knappt förstått de senaste månaderna att dom ska åka iväg, men nu ikväll började det smyga sig på att jag inte kommer få se dom på ett bra tag. Meeen, tiden går fort! Hoppas jag. Lycka till mina vänner!! We see you soon ♥

November 4'e

Datum 2014-11-04 | Tid 12:12:00
I lördags kände jag att jag höll på att bli förkyld. På söndag morgon mådde jag inte alls nå vidare. For till Umeå ändå för att spela match som för övrigt blev 4-4. Så på söndagkväll mådde jag inte alls bra. Låg hemma igår sjuk, dock kom tIG förbi en sväng på dagen och Nyllet en sväng på kvällen. Bjöd Nyllet på lite nudlar och pepparkakor framför paradise hotel. Dom åker iväg till Australien imorgon bitti där dom ska stanna ca 1 år. Så ville självklart hinna träffa dom och säga hejdå innan dom far, än om jag så låg på dödsbädden he-he. Är inte bra på att säga hejdå, gonna miss my ladies. xoxo

Happy halloween

Datum 2014-11-01 | Tid 23:01:18
Igår var det dags för lite halloweenparty. Marianne jobbade till 7-8 igår nångång och efter x-antal timmar kom hon hit till mig där vi drack några cider innan vi gick ner till lokalen där festen höll till. Helt okej kväll, man har alltid roligt då Marianne är med. På dagen var jag inte så taggad på fest men det blev kul ändå. Taxi till max för käk var nästan höjdpunkten ha-ha, och sen blev det taxi hem. Landade i sängen runt halv 5 på morgonen och ooooj vad trött jag har varit idag. xoxo

Ny kavaj/kofta

Datum 2014-11-01 | Tid 22:43:11
Köpte denna ursnygga kavaj-liknande tröjan på stan igår. Den gick på 199:-, så värt det. Tycker att den sitter superfint på och är även väldigt skön. Thumbs up till denna. Finns att hitta på gina tricot om någon av er också är sugen på en :)

RSS 2.0