Water Melon

Datum 2014-09-26 | Tid 13:54:48
Här är ljuset som jag köpte igår. Luktar supergott verkligen. Köpte det inne på haga hem för endast 99kr. Fanns fler dofter också men detta var den som föll mig i smaken. Lite diskret doft och inte alltför stark. Kika in där om ni är sugen på något doftljus. Fanns hur många som helst! Alla möjliga former, färger och dofter.

September 25'e

Datum 2014-09-25 | Tid 18:30:15
Hola! Äntligen har jag knåpat klart med min nya design. Inte helt 100 med headern men det får duga. I helgen dvs lördags så var jag ut på krogen med tIG. Nyllet var med innan också men hon skulle dessvärre jobba dagen efter så det blev bara vi två krigare som gick ut. Hade faktiskt en riktigt rolig kväll, träffade härligt nytt folk och hejade på Ulla när hon stod i baren. Även den pinglan som skjutsade hem oss senare under kvällen. Har varit ledig från jobb hela veckan så jag jobbar stängning hela helgen. 
 
Imorse (kl 11) blev det 2h på gymmet med styrketräning och maaaassa stretch. Har blivit så sjukt stel så nu ska jag stretcha på. Beslöt mig sedan för att gå runt på stan en sväng, och jag fick faktiskt med mig ett doftljus som luktar MUMS och ett par träningstights. Kan visa senare, nu ska jag snart iväg på träning. xoxo

September 17'e

Datum 2014-09-17 | Tid 23:17:00
17 September, jisses vad tiden går fort. Jag borde verkligen fixa ihop en ny design.. Har faktiskt påbörjat än men blir ju aldrig nöjd. Det blir inte som jag vill, för så som jag vill ha det, det vet jag inte hur man gör. Ska jag göra en ny blogg, samma bloggportal eller en ny??? Jag är så kluven i dessa bloggfrågor. Vilka problems. Förra veckan fyllde jag ju som sagt 20 år vilket inte var helt kasst. Tog det lugnt hemma på dagen, åt middag med familjen, fotbollsträning och efteråt så kom mina finisar Oskar, tIG & Eve hit för lite gofika.
 
I helgen blev det lite jobb, match, hockeytittande och mys med Oskar. I tisdags jobbade jag 11-18 och sen for jag på coop och jobbade ytterligare någon timma med fotbollslaget. Idag jobb 09-18 och sen innebandyträning. Nu är det dags att logga ut för dagen och ladda batterierna tills morgondagen. xoxo

B-DAY 20

Datum 2014-09-08 | Tid 17:41:16
För idag är det min tur att fylla hela 20 år!! Har varit hemma mestadels av dagen, fått fina presenter som jag kanske visar upp senare. Lite senare blir det fotbollsträning och efter det kommer Oskar, Eve och tIG hit för lite tårta! Blir kanon det här =D

September 6'e

Datum 2014-09-06 | Tid 22:08:05

Hej hallå från Umeå. Igår fredag for vi upp till Umeå vid 13-tiden med innebandylaget. Matchen igår blev oavgjord, så därefter åt vi middag och slappade på hotellet. Idag åt vi frukost vid 9, matchen blev tyvärr förlust. 

Lyckligtvis åt vi supergod mat på allstar så man blev på lite bättre humör! Vi sprang in på ica innan det stängde och nu ligger jag på hotellrummet och kollar på filmen taken med mina roomies Elin och Ewe :)

September

Datum 2014-09-01 | Tid 12:49:00
Hej September & Hejdå Augusti! I fredags jobbade jag 17-24, på lördagen jobbade jag 09-14 och direkt efter blev det fotbollmatch som vi vann med hela 13-1! Senare på kvällskvisten åt jag, pappa & Oskar kräftor. Finally!! Som jag längtat haha, älskar kräftor. Tindra var också med på ett hörn och åt sina räkor och mamma var med som sällskap =) Sov hos Oskar den natten och jag däckade på ärligt 3 sekunder, var så sjukt trött. Söndagen spenderade vi hos honom.

Det blev en slappar-söndag, himym & mys med deras kanin punkarn dög gott och väl =) Hade innebandyträning vid 6 och efter den så hängde jag med tIG och Eve hemma hos mig. Vi käkade kladdkaka och kollade en del på BB innan vi lessnade och istället kollade slutet på project x då den också gick på tv. Myskväll helt enkelt!

RSS 2.0