Outfit från Zalando

Datum 2015-08-31 | Tid 23:48:37


Kollage från Zalando
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här
 
Jag önskar verkligen att jag kunde bära såhär höga klackskor. Måste ta mig i kragen att lära mig gå i klackskor då jag tycker det är sjukt snyggt. Rosa är ju även min favoritfärg så skulle dö för att kunna bära upp dessa skor på bästa sätt. Gillar även klockan då den också är rosa. Så himla fint allting! Sponsrat inläggSista augusti

Datum 2015-08-31 | Tid 23:40:00
Vardagssnaps senaste veckan. Som jag skrev tidigare blev det mycket jobb. Igår, söndagkväll kom även REV dit. Vilket är en kontrollant som kollar i princip allting. Hon kollar så vi gör det vi ska, att vi gör allting rätt m.m I lördags tog jag mig en cykeltur in till stan för att catcha up lite med Marianne som nu mera är bosatt i Umeå. När vädret var så pass fint så kollade vi även på hägglunds (mitt) fotbollslag match där det blev vinst med 5-0. Blev sedan jobb den kvällen som avslutades med att cykla hem från stan. Vilket förvånansvärt nog var ganska skönt. 

Tränade ben på gymmet på torsdagen och fick en sån träningsvärk att den fortfarande sitter i. Men det är lite hatkärlek till sånt där. Jobbigt när man sliter men skönt efteråt. I söndags pressade jag ute i solen vid poolen med grannen min innan jag gick ner till bussby och kollade på systers match. Och sen vet ni ju vad som hände efter det. Gud vad rörigt det här inlägget blev nu men jag orkar verkligen inte fixa till det. Juste ja, gymmade idag och efter det åt jag lunch med mina bkbröder idag Josef och Oliver, tyvärr utan Marianne </3 Gick på stan en sväng efteråt och kan visa det jag inhandlade någon annan dag. xx
 

OPS

Datum 2015-08-28 | Tid 22:44:46
För någon helg sedan for vi familjen över till Östersund under fredagen. Mamma är född i Östersund så hon ville att vi skulle åka dit. Min mormors grav är även där så vi var förbi den också. Annars hann vi med att gå på frösö zoo, äta världens äckligaste korv med bröd (korven hade inget tuggmotstånd, var alldeles mjuk och helt smaklös) Gick på stan en sväng och sen åt vi på en kina restaurang innan hemfärd.
  
  
  
Annars bland allt jobb, rehab och träning har det blivit en hel del häng i stugan dessa soliga dagar som varit också. Pressat i solen, läst, kört vattenskoter, badat och bara levt. Välbehövligt med sol då vi knappt fått någon i sommar. Eftersom det var några dagar sedan jag påbörjade detta inlägg med inte publicerade har jag hunnit med att jobba några dagar. Jobbar alla dagar denna vecka utom i onsdags. Har också kommit igång bättre med träningen utöver rehaben. Tagit mig i kragen och börjat cyklat dvs. det enda jag får träna i konditionsväg än så länge, men jag krigar på. Kom precis från ett 15-22 jobbpass så ska hoppa in i duschen nu. Kram på eeer.
 
 
 

SOMMAR

Datum 2015-08-17 | Tid 11:20:58
Okej skrev ett långt inlägg om helgen från mobilen som sedan försvann så uppdaterar er om den senare idag. Just nu är jag i stugan med mamma och Tindra. Det är huur fint väder som helst, alldeles blå himmel, sol och vindstilla. Ligger och solar just nu medan jag läser sjunde boken ur en serie jag läser. Så ni vet var ni har ni mig idag. Vi hörs igen lite senare. Ut i solen med er nu :))


THROWBACK

Datum 2015-08-09 | Tid 13:05:11
Nu vill jag tillbaka till denna värme och denna händelse. Var sjukt roligt. Det var egentligen tänkt att jag skulle åka tillsammans med Oskar och Emma med deras lillkusin men då gick vi över gränsen på hur mycket man som max fick väga. Så vi bytte att jag åkte med Emma och Oskar med Jonathan och det var så jäkla kul!! Inte bara själva händelsen men Emma tog med sin kamera upp så vi skulle försöka få till någon bra bild på oss och gud vad vi skrattade. Bra bilder på utsikten fick vi ju iallafall. Det var även första gången jag åkte sånt där, har helt tappat namnet på vad det heter. Det var helt klart pengarna enligt min åsikt än fast det tog sån pass lång tid innan allting var färdigt.
 

Saturday

Datum 2015-08-08 | Tid 18:16:16
Denna sötnos har kommit till oss nu i veckan. Vi ville ha en svart honkatt som vi kunde få kattungar med, men dagen efter vi fått hem kissen
ser mamma att det är hane och inte en hona. Vi behöll han dock ändå då han var så fin och snäll. Vår andra honkatt Mysan har fortfarande inte kommit överrens med honom. Hon bara morrar och fräser, men vi hoppas det går över asap. 

Anledningen till att det varit tyst här en vecka är för att jag legat sjuk hela veckan. Började med förkylning som gick över mot influensa så låg
helt däckad 2 dagar och haft feber mer eller mindre alla dagar också. Börjar piggna till lite nu iaf så hoppas jag kan jobba till veckan.

  
 

Och så var det Augusti

Datum 2015-08-01 | Tid 14:47:47
Igår tog jag med mig Tindrisen på gymmet. Hon gjorde sitt på löpbandet medan jag körde en riktigt jobbig cykel-intervaller. Körde därefter lite mage, ben och MAQ. Efter att vi svettats på 1life for vi och köpte ett gitarrfodral, lite saker till kattungen vi ska få nästa vecka. Kommer bli så mysigt. Tog även ett stopp förbi BK för att köpa wraps. Kvällen var det tänkt att vi skulle spendera i stugan men vi hann nästan bara upp och hem igen för det var så dåligt väder där uppe. Blev film här hemma istället med Tindra och mammis. Nu ska jag iväg för att se lite fotboll innan stängning på jobbet väntar. Vaknade upp med halsont idag så håller tummarna att det inte blir värre nu när jag har 4 stängningar framför mig.
    
 
 
 

Personalfest

Datum 2015-08-01 | Tid 14:42:05
I onsdags hade vi personalfest. Jobbade först 9-14 sen hem fort som attan för att fixa till sig. For ut till Oliver där han, Josef, Mange, Thomas och jag drack och snackade lite innan vi for till Arnäs där personalfesten hölls. Det bjöds på buffé, lekar och 5-kamp. När klockan närmade sig halv 12 rörde vi oss några stycken in mot Merry can där det var pink party. Blev lite drinkar och dans där inne innan det stängde. Gick sen till max med Mange, Thomas och Josephine för lite käk innan hemfärd. Allt som en allt en lyckad kväll tycker jag! 
  
  
 

Leksand sommarland 2

Datum 2015-08-01 | Tid 14:34:48
  
  
      
 
 
 

Leksand sommarland

Datum 2015-08-01 | Tid 14:27:17
Sist vi hördes skrev jag att vi skulle till Leksand för en liten mini-semester. Sagt och gjort. Nu har det gått ca en vecka sedan vi for dit så här har ni some pics från den trippen.
 

RSS 2.0