Torsdag

Datum 2015-02-19 | Tid 14:01:55
I lördags var vårat fotbollslag i Långsele för att spela inomshus cup. Gick bättre än väntat men förlorade dessvärre semin. Lyckades skrapa upp mina knän rätt rejält, ajaj. I tisdags var det ju även fettisdag så det har blivit några semlor dessa dagar. Hann med att träffa min finaste i tisdags innan middagen och på kvällen blev jag upphämtad av Marianne och Angelica innan vi for för att köpa semlor och sen hem till Linnea, mysig tisdagkväll! Jobbade i måndags, igår och ska jobba idag, imorgon och på lördag. Får se om jag hinner med lite annat där emellan. Ska ta och ringa en naprapat alldeles strax också innan jag hade tänkt lägga mig i sängen för att läsa lite.
 

Tjolahopp

Datum 2015-02-08 | Tid 18:12:12
 
Helt slut med energi i kroppen. Hade match idag som dessvärre blev en förlust, men jobbig var den. Här ovan ser ni en grön smootihe mamma gjorde i veckan, helt ok, men måste vänja mig lite till vid den he-he. Ska åka iväg till Oskar nu alldeles strax och spendera kvällen/natten där. Han fyllde även hela 20 år igår! Stort grattis till dig finaste ♥ Men nej, nu är det dags för mig att komma iväg. Hoj livboj!

Februari!

Datum 2015-02-03 | Tid 00:12:51
Pang boom så var Januari över. Jäklarns vad tiden går fort hörrni! Idag började jag dagen med att snooza alldeles för länge innan jag äntligen åkte iväg till gymmet. Körde lite powerwalk innan jag gick på body balance passet, börjar gilla det mer och mer för varje gång. När jag var färdig hade Marianne också gymmat färdigt så vi åkte till Angelica där vi fikade (vilket ni kan skåda på bilden, svingoa bullar!!) och pratade i några timmar, väldigt mysigt!

Senare i eftermiddag blev det innebandyträning också som hade ett bra tempo så var helt slut efteråt. Imorgon har jag bokat in ett 30min spiningspass, men vet inte om jag ska avboka det och köra en powerwalk/löpträning istället. Time will tell :)

 

RSS 2.0