Liseberg & Pizza Hut

Datum 2015-06-05 | Tid 17:49:00
Självklart så passade vi även på att besöka Liseberg vilket var skitroligt. Dagen var perfa förutom att vi inte fick vinna något hehe. Var lite smått nervös innan då jag inte är den som brukar åka allt för livliga saker för jag tror jag ska dö men det gick bättre än vad jag trodde! Chockad över mig själv.
Vi hann med att åka balder 3 gånger, kanonen 1 gång, lisebergbanan 3 gånger och helix 4 gånger. Trodde aldrig jag skulle våga åka helix. Höll dock på att dö första gången, tror jag skrek och blundade hela vägen hahah, desto roligare blev det de andra gångerna! Åkte även virvelvinden och flumeride, skojskojjj.
Solen kikade fram titt som tätt så medan den var framme passade vi på att äta lite glass med världens minsta sked kändes det som. Bebistuggor.
Glada tjejer i solen, på liseberg, med glass, med marriii. Kan ju inte bli så mycket bättre.
Efter liseberg var vi trötta och glada, så vi for hem en snabbis innan vi åkte och käkade på Pizza Hut. Vi beställde någon 3-rätters för 2. Och HERREGU så mycket mat det var, och SÅ gott. Efteråt mådde jag däremot som en alldeles för tjock padda. Haha sinnes vad illamående jag blev, aldrig ätit så mycket under så kort tid. Vi åt allting på ungefär 45minuter då dom stängde, än fast vi satt över en stund. Tillskillnad från stället med dålig personal var det raka motsatsen här. Jättebra personal!! Rullade bokstavligt talat hem efteråt.
               
 

SUMMERBURST

Datum 2015-06-05 | Tid 17:30:00
Hej vänner. Längesen. Här kommer ett inlägg som förmodligen kommer bli väldigt långt. Förra veckan åkte jag och Marianne till Göteborg för att gå på summerburst!! Det var huuur bra som helst. Flög ner på fredagen och mötte upp Marianne och hennes släkting   Första kvällen kom vi in på direkten. Köpte oss varsin cider och dansade oss fram till staketet på premium-området. Axwell^Ingrosso avslutade kvällen och dom var BRA!

Dagen efter var det något som kallades andra långgatan som även höll till på den gatan. Det var stånd med mat, DJ's och folk som satt och drack bärs mitt på ljusa dagen. Blev paff över hur alla kunde dricka helt öppet som, här i Övik skulle det aldrig hända. For in till stan sen för att kika runt lite och även få i oss lite käk. Blev mat från ett ställe som verkade rätt populärt. Dock var personalen inte alls allt för trevlig. Tur vi satt bredvid ett par som var pratglada och trevliga!
For sen hem igen för att göra oss lite redo inför summerburst rond 2. Hann även med att spela lite kort och trycka i oss ostkrokar hehe. Tog sedan spårvagnen till Ullevi innan vi fick stå in. Det var sånt tryck i kön så kändes som man knappt fick någon luft. Var även en tjej som spydde precis bakom oss, tack gode gud att vi inte fick något på oss. Lättnaden när vi äntligen kom in var HUUGE.
Avicii skulle spela på lördagen så det var mycket mer folk än på fredagen. Slutsålt med andra ord. SJUKT med folk. Tog en bild från toaletterna för att man skulle se hur mycket folk det var. Efter att vi äntligen fått göra våra toabesök så klämde vi oss framåt i gröten fram till staketet ännu en gång.
Martin Garrix spelade också denna kväll och även han var så sjuktsjukt bra. Vi fick även en surprise sista kvarten av hans spelning, nämligen ALESSOO. Magiskt, alla började jubla och klappa händerna för alla ville ha dit han så det var AZUM. Dom spelade sina låtar innan det blev ett litet uppehåll innan Avicii. 
Tillslut kom han kingen. Började med att räcka upp ena sin krycka och sen den andra innan han öste på. Har dessvärre inte så mycket bra bilder från dessa kvällar som ni ser. Marianne hade dock kamera så hon har lite bättre, så kanske får sno lite av henne hehe. Har fler filmer dock! Kanske dyker upp någon.
Burger King var en av Summerbursts sponsorer så det var flera som gick omkring i BK-kronor. Både jag och Marianne jobbar (Marianne har jobbat) på Burger King så vi skrek bk-bror/bröder till allt och alla som hade dessa kronor haha. Vi avslutade andra kvällen med käk från BK innan vi for hem och däckade. Kommer andra inlägg om resterande dagar. Så glad att vi for på detta för det var sååååså kul!! Skulle göra om det alla dagar i veckan. 
 
 

RSS 2.0