Torsdag

Datum 2015-03-26 | Tid 22:46:40
Är precis hemkommen ifrån Umeå där jag, pappa och Tindra varit för att kika på innebandymatch. Det var kul, med äventyr. Fast matchen i sig var tyvärr inte den bästa. Nu ska jag se farmen sen sova, är så himla trött alltså. Sinnes. 

Tidigare idag var jag på stan en snabbis idag med mammsen. Eftersom jag nu ska börja rehaba lite så tyckte jag att ett par gummiband som träningsredskap skulle sitta bra. Hittade det här 3-packet där gröna bandet har motstånd 10-15kg, orange 20-25kg och blå 30-35kg. Finns på rusta för endast 99kr! Köpte även med mig två par tunna strumpbyxor då det alltid behövs för alla går sönder, hehe.
 

Torsdags-kläder

Datum 2015-03-26 | Tid 16:22:30
Kjol är något av de plagg jag föredrar. Bekvämt och ser bra ut! Jag har tyvärr aldrig varit en jeans-älskare så i min garderob finns det mycket av detta och även klänningar. Ska ändå ta mig i kragen och leta fram ett eller två par nya jeans asap. Så här har jag sett ut idag iallafall:

Tisdag

Datum 2015-03-24 | Tid 18:30:00
Idag var jag hos naprapten och fick behandling på ljumskarna. Det var ren smärta vill jag lova er, fy! Men välbehövligt dock. Har även besökt frisören idag och klippt bort mina väldigt väldigt slitna toppar. Hade glömt hur mysigt det är hos frisören. Att bli omhändertagen är alltid vardagslyx, sen luktar håret så himla gott när man går därifrån! Love it. Igår var jag på stan för att inhandla lite nya träningskläder och fick med mig detta här nedanför. Thumbs up! Fick även med mig underkläder från H&M som det var rea på, så jag är helnöjd med mina inköp :)
 

Helgen

Datum 2015-03-23 | Tid 12:15:05
I lördags var det som sagt full fart all day long. Klev upp runt halv 9 för att få i mig frukost innan jag tog bilen till skyttis. Det var nämligen så att vi hade fotbolls-DM denna dag. Efter en spelad halvlek for jag ner till sporthallen för att spela innebandy med utvecklingslaget där matchen slutade oavgjort. Packade snabbt ihop igen innan jag for upp till skyttis igen. Hade inte mycket energi när jag kom hem så jag la mig i bubbelbadet, hallelujah! Jag och Oskar bestämde oss spontant för att kolla på bio på kvällen. Det blev filmen insurgent som är uppföljaren till divergent och den var över förväntan! Sov sedan hos honom och på söndagen låg vi mest och kollade på serier, slappt och skönt.
 
+ Vi blev bäst 2a i DM så semifinal väntar.
+ Min förkylning verkar ge med sig snabbare än vad jag trodde.
+ Jobbledig helg.
- "Slet" nog dessvärre upp båda mina ljumskar. Har haft problem med ena till och från men nu var det båda, så nu får jag ta ett litet uppehåll och köra rehab så jag får ordning på detta. Men först: kolla upp vad som är felet.
- Vill träna, men kan inte. =(

Makeover

Datum 2015-03-21 | Tid 00:18:32
Då har bloggen äntligen fått sig en ordentlig makeover. Det var verkligen på tiden, och jag som alltid brukar vilja köra på nån färgklick här och där körde för en gångsskull helt stilrent hehe. Idag var det som säkert många av er vet: solförmörkelse. Jag och mamma kikade på den lite titt som tätt innan vi hade andra saker att ta tag i. Jobbade också 16-19 idag, skönt att bara jobba 3h en fredag eftermiddag faktiskt. Blev soffhäng här hemma med familjen ikväll med lite snacks och film. Så himla skönt att bara ta det lugnt ibland också. Nu måste jag hopp i sängen för imorgon är det fullt upp hela dagen. Mer om det imorgon!

Rockade ni sockorna idag förresten? I did! 
 

Lördagggg

Datum 2015-03-14 | Tid 13:05:00
Har äntligen fått mitt grafikkort bytt på datorn = att nu kan jag spela sims 4!!! Woho! Så då vet ni vad jag gjorde igår. Jobbade även stängning igår med Oliver och för första gången gick det snabbt för oss, på 40 minuter var vi klara med all städning, så himla skönt. Nu sitter jag instängd på mitt rum då mamma och pappa håller på att riva upp golvet i rummet utanför så jag ska ta tillfället i akt att spela lite mer sims hehe. Har tyvärr inga bilder att bjuda på så ni får njuta av min fina bakgrundsbild istället!
 

RSS 2.0