Frisörbesök

Datum 2015-05-21 | Tid 16:02:16
 
 I veckan fick jag äntligen göra mitt besök till frisören. Ljusade upp topparna en aning och är supernöjd! Frisören jag gick till var verkligen jätte duktig och beskrev hela tiden vad/varför hon gjorde som hon gjorde, så det kändes tryggt att vara i hennes händer! Har inte hunnit tagit några bättre bilder än mobilbilder men ska försöka hinna med det också. Hon tog även före/efter bilder som jag ska kolla om jag kan få skickat till mig :)
 

Vem är du att avgöra hur snabbt jag behöver hjälp?

Datum 2015-05-21 | Tid 14:33:09
Har som jag säkert tidigare nämt problem med mina ljumskar/insida lår m.m Har gått till många olika personer för att försöka få slut på det hela. Hade en tid hos vårdcentralen för 2 veckor sen och en tid idag. När jag var där för 2 veckor sen bestämdes det att jag skulle testa sjukgymnast någon vecka för att se om det blev bättring. Men icke. Så idag på min tid hade jag tänkt be om en remiss till Umeå, men då fanns min tid tydligen inte kvar? Utan den hade blivit avbokad utan att ens meddela mig, för att jag var där för 2 veckor sen antog dem att jag inte ville ha denna tid. Jag blev då tvungen att ringa för att boka en ny tid och kan inte få en tid förrän 5 Juni?! Hör ni hur sjukt det låter. Jag ska bli tvungen att vänta ytterligare flera veckor pga. att dem har gjort fel. 
 
Jag bad istället om en akuttid då jag tycker det är akut. Det börjar påverka mitt vardagsliv med att jag kan ha vilovärk, kan inte gå snabbt, kan träna till och från pga. smärta. Har haft problem i över ett halvår och nu börjar det bli värre och värre. MEN inte fick jag någon akuttid inte. För att "Men akuttider kan vi inte använda till sånt här förstår du ju" Varför inte undrar jag? Vem är hon att avgöra om jag behöver akut-hjälp eller inte. + att det var dem som avbokat min tid utan att meddela mig. Det bokstavligen KOKADE inom mig. Blev så fruktansvärt arg att man aldrig kan få den hjälp man behöver.

Smoothie

Datum 2015-05-07 | Tid 11:55:32
Mango, annanas, papaya och jordgubbar
Kokosmjölk
Havredryck
Lite vaniljextrakt
Toppa med kokos

Livet

Datum 2015-05-07 | Tid 11:39:21
Lääängesen bloggis. Som det brukar vara emellan gånger jag skriverna här. Har hunnit med en visit till Stockholm med pappa och syster. Vi for ner för att kolla på sm-finalerna i innebandy, vilket var tummen upp! Passade även på att strosa runt lite på stan och äta lyxmiddag på hotellet och donken. Blivit en del jobb och träning också. Annars inget nytt. Livet rullar på likzzz. Sista april som var nu nyligen spenderades hos Oskar med lite folk där vi åt middag och spelade lite spel innan vi for in till krogen. I helgen spelade jag bowling med Tindra och Oskar, vilket var extra kul då det var väldigt längesen sen sist man spelade. 
 

 
 

RSS 2.0