Ja tack

Datum 2015-09-30 | Tid 23:11:31
 

Ralph Lauren

Datum 2015-09-25 | Tid 00:03:53
Denna parfym fick jag av Oskars fina familj när jag fyllde år :-) Luktar jättegott! Har denna i nummer 2 också, dvs den rosa flaskan och även den luktar gott. Så rekomenderas för er som är ute efter någon ny.

MEN hej vänner. Idag var jag ledig från jobbet och hade tänkt göra en del saker här hemma. Exempelvis rensa ur garderoben, rensa lite lådor och städa, men så blev det icke. Tog mig ett träningspass där det blev först ett benpass och därefter min rehab dvs bålpass. Annars har jag inte gjort så mycket mer vettigt idag, blev mer soffhäng än planerat. Helt OK ändå för nu väntar stängning hela helgen. Cash is king.

Västervik

Datum 2015-09-23 | Tid 00:25:17
Förra veckan i måndags tog jag flyget ner till Kalmar och därefter buss upp till Västervik för att spendera en vecka hos Oskar. På måndagskväll gick vi ut och åt middag, vilket var otroligt gott! Man fick som ni ser på bilden nedanför ett stor tallrik med en "sten" på som var kokhet så man kunde grilla sitt kött precis så som man själv ville ha det :-) Hann även med att bowla under veckan och det var nog den sämsta gången ever för både mig och Oskar, ingenting gick vägen ha-ha..
   
Jag gjorde ett försök till att göra en panorama bild på telefonen och blev ju faktiskt helt OK. Eller ja, tv-skärmen och lite annat är väl inte ultimat men denna får duga. Här satt vi varje kväll och nötte pokemon-avsnitt efter avsnitt. Vi satt inte och latade oss hela veckan utan en dag gick ut ut på stan där det blev lite shopping för oss båda, hann med några svängar på gymmet också! Allt som allt var det en super mysig vecka och skönt (för mig) att komma ifrån jobbet och övik några dagar :-)
Igår var det dags för mig att resa hem mot Örnsköldsvik och verkligheten igen. Tog buss ifrån Västervik till Kalmar vid 3-tiden och ironiskt nog hade jag rosa skor, rosa jacka och rosa väska haha. Måste ha sett lite roligt ut för de som såg mig. Flyget gick vid 19-tiden och landade här hemma 22. Skönt att komma hem men skulle gärna stannat många dagar till. Idag har jag packat upp min väska och bara chillat, det tar mer på krafterna att åka omkring än vad man tror. Fotbollens träning var inställd ikväll så det blev bowling istället. YAY för då kunde jag få vara med och hänga med fotbollsbrudarna lite. BRA krigat om du läst enda hit ner. Nu måste jag sova för imorgon väntar jobb 9-15. xoxo
   
 
 

Scandic cup

Datum 2015-09-22 | Tid 23:48:00
11-13 September hängde jag med innebandylaget upp till Umeå för att spela scandic cup som många år tidigare. Vi åkte tyvärr ut på lördagen så blev inget slutspel för oss. Istället fick vi äta god mat på allstar, skitsnack på hotellrummen och kolla på massa olika matcher. Jag fick agera som en mini assisterande coach då jag fortfarande går på rehab vilket är otroligt påfrestande för psyket men det är bara att kriga på och hoppas på det bästa på återbesöket som är om 4 veckor.
 
 

BDAYS

Datum 2015-09-09 | Tid 17:54:02
I fredags var jag på spa't och efteråt blev det lite käk på BK. På lördagen hade vi klubbdag med innebandyn på stadium, pallrade mig dit och fick faktiskt med mig ett par nya skor hem. Känner mig dock väldigt osäker på dom och vet inte om jag ska behålla dom.. För er som inte känner mig så hatar jag att köpa alla sorters skor för det är så svårt att hitta några bra till mina missbildade fötter. 

Jobbade även hela helgen och i söndags blev det ett 10-20 pass, var helt knäckt efteråt. For till Umeå i måndags på återbesök till sjukgymnasten och fick ett nytt "tyngre" rehabprogram som jag ska köra nu i 6 veckor. Fortfarande ingen löpning eller crosstrainer utan endast cykel i konditionsväg.. Håller på att spricka. Positivt var att jag hade blivit starkare i magen och insida lår. Torkade tårarna som uppkom inuti mig och bet ihop. Igår fick jag bara njuta. Min födelsedag, ledig från jobbet + sol ute. Jag låg ute och solade samtidigt som jag hann med att prata i telefon med både tIG och Nyllet, gud som man saknar dom. Jag hade en bra födelsedag och idag är det min mammas tur att fylla år. Vi ska fira henne alldeles strax. Har även hunnit med att jobba 10-16 idag!
 

September

Datum 2015-09-02 | Tid 18:26:50
En fin solnedgång en fin sommarkväll i Augusti. Nu har vi rört oss vidare mot September. Sommaren hann knappt komma innan hösten är på ingång. Nu har vi däremot en höst fylld med innebandy framför oss. Längtar sjukt mycket tills jag kan vara med på planen igen. Ska på träning senare ikväll men får stå på sidan om och köra rehab as usual. Återbesök på måndag så hoppas på lite goda nyheter åtminstonde. 
 

RSS 2.0