160827 - Weekly summary

Datum 2016-08-27 | Tid 19:05:48
Hola!! Allt bra med er eller? Själv är det fint dock är jag trött as usual men jag överlever, det är ju helg!! :-) (dock jobbhelg) för min del men det gör faktiskt inget. Känns som jag har hunnit med rätt mycket denna vecka så vi kör en snabb summering.
 
Måndag: Jobbade 9-14 sen for jag hem till Nyllet och hängde där resten av dagen samt kvällen. Vi käkade middag, kollade på tv och som vanligt babblade vi om allt och ingenting. Vi får verkligen aldrig slut på samtalsämnen ha-ha. En soft kväll som var välbehövlig för oss båda :-)

Tisdag: Återbesök hos PG, vilket gick snabbare än vanligt och med relativt positiva besked ändå! Jobbade sedan även 14-18.

Onsdag: Efter allt för lång tid ifrån varandra var det äntligen dags att träffa tIG :-) Hon kom hit runt 1-tiden, vi kollade på netflix och tog ikapp om allting vi missat i den enes liv he-he. Hon for vid 3 då hon skulle iväg på jobb och då pallrade jag ut mig på en lättare powerwalk.
Torsdag: Tränade här hemma en snabbis innan jag tog en dusch, lite frukost och sen ner på stan för att shoppa en sväng med Alex innan vi började jobbet. Jag slutade vid 6-tiden och då fräschade jag upp mig innan jag och Byllan möttes upp på public för att lyxa till det med gomiddag mitt i veckan ;-) Hade lika trevligt som man alltid har i Byllans sällskap, och en god köttbit på det satt inte helt fel.
Fredag: Hade en bra idé på torsdagkväll att jag skulle träna innan jobbet denna dag men sängen var alldeles för skön så jag tog en sovmorgon innan jag stack iväg på jobb 12-16. Efter middagen tyckte Tindra att det var dags för mig att rensa min garderob, vilket det visserligen också var. Jag har skjutit på detta i säkert minst 8 månader.. Så nu tog jag mig i kragen och satte igång, x-antal timmar och klädesplagg senare var det klart! Så skönt att äntligen ha lite plats i garderoben för allt nytt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0