160208

Datum 2016-02-08 | Tid 23:45:57

Bästa som finns

Igår var det söndag och min favorit person fyllde 21 år. Det var mysigt att få vakna upp med honom och ge han presenter på sängen :-) Oskar hade träning strax därefter och då for jag hem och fresha upp mig lite. Vid halv 2-tiden for vi och kollade slutet på Emmas match följt av en sen lunch på subway. 

Vi åt en god middag som hans föräldrar lagat, nomnom! Sen var planerna att vi skulle hem till mig och hämta en Wii-dosa men vi fastnade här en stund framför mario och sen framför tvn med mamma och Tindris. Vid 9 började vi rulla hem till honom igen där vi spelade lite mario med Emma innan läggdags. 

Idag, ny vecka nya tag. Vi for och tränade direkt efter vi vaknat i princip, efter frukosten. Tränade i 1h ca. Och sen hem igen en stund innan jag for förbi Linn & Hannah för att umgås och mysa med deras kattungar som var så söta och fluffiga 😍 Jag hade tid hos PG klockan 3 idag så efter besöket hos dem for jag till honom för behandling, det blev massering för ländryggen och sätet samt akupunktur. Direkt när jag var klar där blev det raka vägen hem, i med middag och sen tillbaka till stan för att jobba 17-20. 

Jag har haft mycket för mig idag så än tar det inte slut. När jag slutat jobbet for jag till innebandyn och hängde där innan jag äntligen fick komma hem. Har precis sett farmen med pappa och nu ser vi undercover boss, ett riktigt bra program! Det handlar om olika chefer som klär ut sig undercover och sen jobbar med sina egna anställda för att se hur de tar hand om kunderna m.m På slutet avslöjar dom sin identitet och belönar många av sina anställda med olika gåvor. Nu hade jag tänkt lägga mig, vi hörs imorgon igen. Sovgott! Xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0