Midsommar

Datum 2016-06-25 | Tid 17:40:01
Igår var det återigen midsommar och jag började dagen med att åka upp till stugan med familjen. Riktigt mysigt där uppe, vi solade, körde vattenskoter, åt god mat och hade det allmänt trevligt. Tindra skulle även testa på att åka vattenskidor och hon var riktigt nära på att komma upp, nästa gång så :-)
Heja TindrisMidsommar firande pt. 2. Åkte till Oskar vid 8-tiden där ett skönt gäng redan var och hade påbörjat festen. Vi käkade oxfilé till middag MUMS och när vi smält maten började vi en 5-kamp tjejerna mot killarna.On the way till första grenen, stafett i kubb bäst av tre, dessvärre förlorade vårat lag här och då blev det shots till förlorarna.. Wiieee he-he.Fanny var snabb som attan när hon körde
En annan gren där man skulle knyta en ballong runt midjan så den satt bak på ryggen och då skulle den andre i kön komma och spräcka den genom en juck-move hahah, alltså vi var så oerhört dåliga på det här. Gud vad jag skrattade.
Vi behövde en ny ballong och boysen klunsade om vem som skulle hämta, höjden av lathet.
My team :-) + Stina som stod redo vid stolen där framme.
Fanny & Emma
Några som var glada och hoppade/dansade ute på altan trots förlustDen här grenen låg vi efter på men en efter en slaktade sig igenom banan så vi tillslut vann. Man hade en nylonstrumpa på huvudet med tennisboll i sen skulle man slå ner flaskorna, man var så ful haha!
Oj vilken bra bild Ronja, verkligen!! Enda bilden från denna grenen. Norsk fylla. Slå tärningar om hur många varv man skulle snurra runt en golfklubba, hämta en pingisboll och lägga den i en sked man hade i munnen och sen gå ett varv runt banan. Sjukt kul!! Skrattade så mycket åt alla, och här vann vi tjejer med hästlängder ;-)
Vi avslutade kvällen med efterrätt, en extremt god sådan. Någon kladdkake-liknande kaka med choklad/apelsin glasyr som topping + grädde och jordgubbar, nomnomnom. Hamnade i säng nångång strax innan 4 och idag när vi klev upp städade vi upp allting sen igår (De värsta med att vara host) Oskar for till jobbet vid 14 och sen dess har jag bara chillat här hemma. Jag hoppas ni också hade en trevlig midsommar! :-) xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0