160329 - Får testa jogga!!

Datum 2016-03-29 | Tid 19:12:48
Modo vann med hela 7-1 igår!! Riktigt kul att äntligen få gå på en match. Jag har lite dåligt med tålamod när jag kollar matcherna på tvn då jag mycket hellre är där och får uppleva stämningen som blir under en hockeymatch och då våra träningar alltid är samtidigt som matcherna var det längesen sen sist jag var på en match. Vi åkte hem till mig efteråt och åt efterrätt som mamma fixat ihop, Oskars favvo så han blev glad! Såg på new girl tills klockan tickade iväg alldeles för mycket och vi insåg att det var dags att hopp i säng.
Idag hade jag tid hos PG 9:30 och vi körde nålar på symfysen idag (de jag gjorde förut i början) Endast för att jag kände mig mer öm där än vanligt, så i förebyggande syfte stack han lite nålar där, och vet ni! Jag ska få testa jogga nu, tjooooho!! Endast 5-10 minuter men jag tror inte jag orkar så mycket mer heller he-he, jag peppar peppar att det börjar gå framåt nu. Jag testar nog imorgon, lite nervös faktiskt. Jag ska till Umeå nästa vecka igen också för återbesök men mer om det senare. Tog 1h hos PG och sen skyndade jag hem till Oskar, åt frukost och fixade mig lite innan vi for iväg mot Umeå & Ikea med Karin. Vi åt pizzor som var riktigt goda men dessvärre fick vi vänta i över 30 minuter på dom och min hade chili på sig trots att jag bad om utan, vilket jag märkte då det brann i munnen på mig heh. Annars en stor tumme upp, supergoda!
Oskar köpte lite saker till sin lägenhet han ska få i Maj, mest småprylar denna gång men vi kommer nog åka tillbaka ännu en gång eller två för att inhandla mer. Innan vi rörde oss hemåt köpte jag en frappino strawberry/vit choklad men vad besviken jag blev, den var nästan helt smaklös.. Inte min tur idag gällande mat. Jag for hem för att käka middag och nu ska jag hoppa in i duschen, blir en myskväll idag med älsk och imorgon jobb 11-20.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0