Veckan hittills

Datum 2016-05-19 | Tid 08:53:11
I lördags: Slaget om Norrland, topplagen i Norrland inom innebandyn spelade matcher här i Övik så det var jag och kikade på. Två matcher fulltid och dessutom en föreläsning innan så jag var där 12-19 ca. Blev en lugn kväll med Oskar framför eurovision och Zlaaaatan!
 
Söndag: Jag hade tid hos min frisör klockan 10 för att bättra till slingorna vi gjorde sist. Jag var klar vid 11:30 och då mina vänner hör och häpna, då tog jag en lunch på stan ensam för första gången i mitt liv he-he. Det var faktiskt väldigt skönt! Jag köpte lite inredningssaker till Oskars lägenhet efteråt och sen for jag dit där han + hans familj redan var och grejade. På kvällen myste vi ner oss i soffan framför lite serie och film.
 
Måndag: Jag var på elgiganten för utbildningen 9:45-15:30 och sen brummade jag direkt vidare till BK för att jobba 16-23:30 så det hände inte så mycket mer denna dag.
 
Tisdag: Exakt samma som måndagen, knegade på.
 
Onsdag: Elgiganten 9:30-17:30 sen sa både mitt huvud och kropp ifrån, lite schlut på efter att ha jobbat ihop 14h, 14h och 8h. Hängde med Calle, tIG & Oskar på UH under kvällen vilket var mycket trevligt :-) 

Idag: 8:00 kom jag till PG för behandling, vi körde igenom lite nacke, rygg och höfter samt akupunktur. Åkte direkt till butiken när jag var klar för att fixa, det kommer bli så fint! Nu har vi precis käkat lunch. Sååååå jag återkommer, xoxo

Bilder från senaste dagarna. Slaget om Norrland // min lunch // stängning med oliver // träning // fisken och tIG // en fin liten annans jag köpte till lägenheten :-)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0