September

Datum 2016-10-08 | Tid 17:23:56
Tänkte summera några få saker som hände under September:
 
Jag fyllde 22 år och det firades dagen innan med fina vänner och gofika, samt på kvällen samma dag som min födelsedag var med familjen, tårta och lite presenter. Summan av kardemumman hade jag en bra födelsedag :-)
På mammas födelsedag skulle vi som sagt bort, och det var till Umeå vi skulle med innebandylaget för att spela den årliga upplagan av scandic cup. Vi tog oss till semifinal där vi dessvärre åkte ut. Annars hann vi med att äta middag på allstar, se lite innebandy och bra häng på hotellrummen. Som vanligt en av årets bättre helger. Elin fyllde även 20 år denna helg vilket firades med våfflor till frukost och sång på sängen för hennes del :-)
Bland all träning och jobb så kom det en liten mini-marknad till Ö-vik under en helg. Jag köpte med mig några macarones men ångrar att jag inte hann testa på något annat. Dom hade tydligen zebra-burgare (??) Det såg mysigt ut på torget för en helg åtminstonde! 
Mamma for till England en vecka och vi försökte göra det fint innan hon kom hem genom att plocka upp alla äpplen ute i solen. Det gick rätt snabbt när vi hjälptes åt, nackdelen var bara att dagen efter låg det minst lika många på backen igen.. ha-ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0