170131

Datum 2017-01-31 | Tid 14:52:20
Hade en sån bra helg i Skellefteå med laget. Vi hade match lördag & söndag och vi tog med oss 6p av 6 möjliga hem :-) Där emellan gick vi på affären, käkade go-middag på hotellet och vissa badade medan jag, Elin, Moa & Vanja mest myste på vårat rum. Alltid kul med dessa brudar, bästa gänget ;-) På hemvägen tryckte vi välförtjänt i oss käk ifrån max också. Lite bilder från helgen här också ↓
 

170108

Datum 2017-01-09 | Tid 00:01:40
Idag har jag inte gjort något särskilt alls egentligen.. Sett på lite innebandy med papi, gjort tacos och nu ikväll kom Pelle & Niclas över för att spela pingis med pappa så jag var med en stund där :-) Så kul! Pingis är så underskattat, och varmt blir det ha-ha. Så när jag hade spelat klart klädde jag på mig ett lager till och gick sedan ut på en 40 minuters promenad. Skönt att röra på sig lite när man suttit inne större delen av dagen. Nu tänkte jag strax gå och lägga mig, imorgon blir det ett kortpass på jobbet och sedan kanske jag ska överraska mig själv och gå till gymmet, det är på tiden ;-)
 

170107

Datum 2017-01-07 | Tid 01:55:00
Idag hade jag och Elin riktig kvalitetstid alltså :-) Hon hämtade upp mig vid 5-tiden och därefter direkt till affären för att köpa lite gotta. Väl hemma hos Elin gjorde vi i ordning rosa pantern och vårat snacks framför alvin & gänget filmen he-he. Vi hade bokat bord på Olearys klockan 21 då det inte fanns något ledigt bort en tidigare tid, därav fick vi stilla hungret med allt annat gott innan ;-)
Tog en liten stund innan vi fick vårat bord och beställa maten, men tillslut så hade vi våran mat (FINALLY) haha! Jag tog biff med stekta grönsaker och pommes, riktigt bra kött! Elin tog även hon kött med svamp & whiseysås samt pommes. Till "efterrätt" bestämde vi oss redan innan maten att vi skulle beställa varsin daiquiri drink, jordgubb för mig och mango för Elin. Nomnomnom. När klockan närmade sig 12 gick vi tillbaka till Elin och hängde innan vi båda blev för trött he-he. Fina Elin ♥ och maten här ↓
 

2017 Catch up'

Datum 2017-01-06 | Tid 18:53:41
Hej allesammans, längesen sen sist! Välkommen 2017, nytt år nya möjligheter som man alltid säger, lite klyschigt men det är ju faktiskt så ;-) Tänkte bara ladda upp en del bilder som en catch up'. Ska bli bättre på att uppdatera så jag slipper göra sånt här ha-ha. Hur som helst, vi kör:

19/12 09:00 fick man vakna upp till en riktigt drömmig himmel, synd att man inte kunde få hela allte på bild.
Slog in mina julklappar jag inhandlat, än fast jag inte alls har bra tålamod så är detta en av de få saker jag faktiskt har tålamod till att sitta och pillra med. Tycker det blir så fint tillslut :-)
22/12 hade vi åran årliga "julklappslek" där alla får varsin julklapp så ingen blir ledsen och utan he-he
23/12 bjöds det på jullunch på jobbet, och ensam som man var med att tycka om blana fick man hela byttan för sig själv ;-)
24/12 Julafton!! Bland de bättre dagarna på året där man får mysa, äta gott och umgås med nära & kära :-)
25/12 Jobbade vi extra ute på elgiganten i Arnäs på deras start av mellandagsrean, den 26 var vi tillbaka i vår butik för ännu lite mer rea, och så såg väl de flesta mellandagarna ut. Jobb, träna, äta, sova & repeat.
2017! Och där är vi nu :-D Idag var jag och käkade lunch med Byllan på stan och nu ska jag strax rulla iväg mot Elin, fullt upp men inte mig emot.
 

RSS 2.0